شرکت توزیع نیروی برق استان خوزستان
شرکت توزیع نیروی برق استان خوزستان
سال1400 تولید، پشتیبانی ها و مانع‌زدایی ها
مدیرعامل شرکت توزیع برق خوزستان خبر داد:
528 دستگاه استخراج رمز ارز غیرمجاز در خوزستان کشف شد
مدیرعامل شرکت توزیع برق خوزستان از کشف و ضبط 528 دستگاه استخراج رمز ارز غیر مجاز در آبان ماه سال جاری در سطح استان خبر داد.

مدیرعامل شرکت توزیع برق خوزستان از کشف و ضبط 528 دستگاه استخراج رمز ارز غیر مجاز در آبان ماه سال جاری در سطح استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق خوزستان علی خدری گفت: در آبان ماه سال جاری براساس گزارش های دریافتی از سوی مردم و پایش و رصدهای انجام شده با همکاری نیروی انتظامی و دستور مقام قضایی، 528 دستگاه غیرمجاز استخراج رمز ارز در شهرهای هویزه؛ شادگان؛ شوشتر؛ شناسایی، کشف و جمع آوری شد.

 خدری با بیان اینکه میزان ظرفیت برق مصرفی این ماینرها 1064کیلو وات ساعت است؛ ادامه داد: طبق قانون با مراکز غیرمجاز سرقت انرژی، با همکاری مراجع قضایی و انتظامی برخورد خواهد شد.

 وی با بیان این که دستگاه های غیرمجاز رمز ارز، علاوه بر مصرف بالای برق و استفاده از تعرفه‌ ارزان، خسارت زیادی به شبکه‌ توزیع برق وارد کرده و بخشی از خاموشی‌ های ناخواسته را سبب می‌شود؛ اظهار کرد: از همه ی هم استانی‌ها درخواست می کنیم همکاری لازم را برای پایداری شبکه توزیع برق و تامین برق مستمر و پایدار با شرکت توزیع نیروی برق خوزستان داشته باشند؛ و در صورت اطلاع از این‌گونه موارد، مراتب را از طریق پلیس 110 و حراست برق شهرستان ها، یا از طریق سامانه سمات که لینک آن در اپلیکیشن "برق من" موجود است، و یا با ارسال پیامک به شماره 10002000100878 به حراست شرکت توزیع نیروی برق خوزستان اطلاع دهند.

تاریخ:
1402/09/04
تعداد بازدید:
763
منبع:
تصاویر مرتبط:
tempShowtool_dorsaetoolsenews_sample_main_block9
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به   شرکت توزیع نیروی برق خوزستان   می باشد.
Powered by DorsaPortal