مهران گلابکش؛ معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی شرکت توانیر در بازدید از پروژه های برقرسانی شهرستان های مسجدسلیمان؛ لالی؛ اندیکا و هفتکل با تقدیر از عملکرد ممتاز شرکت توزیع نیروی برق خوزستان در گذر از پیک 1402 و نیز پیشرفت فیزیکی خوب پروژههای برقرسانی در مناطق صعب العبور؛ گفت: مقام عالی وزارت با پایش دقیق پروژه ها به طور جدی پیگیر اقدامات توسعه ای شبکه های برق در استان هاست و تلاش و همت مضاعف همراه با تعهد و ابتکار عمل شرکت توزیع برق خوزستان در خصوص تامین برق پایدار تابستان قابل تقدیر است.
به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق خوزستان؛ همچنین مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان در این بازدید؛ وضعیت برقرسانی و تجهیزات و تاسیسات برقی شهرهای مسجسلیمان؛ لالی؛ هفتکل و اندیکا را بررسی و پیگیر حل مسائل و مشکلات حوزه برق این شهرستان ها شد.
علی خدری در ادامه با تشریح اقدامات گذر از پیک 1402 گفت: مجموع این اقدامات در شهرسهای مسجدسلیمان؛ لالی؛ هفتکل و اندیکا باعث شده تا در سال جاری هیچ گونه خاموشی در بخش خانگی اعمال نکنیم و همچنین جشن پایدان برقدار شدن روستاهای فاقد برق را برگزار نماییم.
خدری با بیان این که خوشبختانه اقدامات بسیار خوبی در حوزه برقرسانی انجام شده به طوری که سال گذشته جشن پایان برقدار شدن روستاهای فاقد برق برگزارشد؛ اظهار کرد: بیش از 55 روستای فاقد برق که عمدتا در مناطق صعب العبور بودند با حمایت شرکت توانیر و وزارت نیرو برق دار شدند؛ همچنین در راستای بهره مندی عشایر کوچرو از نعمت برق نیز؛ پنل های خورشیدی قابل حمل به تعدادی از عشایر تحویل شد.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه پایداری برق عنوان کرد: پروژه های تبدیل سیم به کابل خودنگهدار جهت پایداری شبکه برق در شهرستان های مسجسلیمان؛ لالی؛ هفتکل و اندیکا؛ انجام شد که منجر به پایداری سیستم؛ رفع افت ولتاژ و مبلمان شهری می شود. همچنین در بخش روشنایی شهری اقدامات بسیاری به انجام رسیده و البته پروژه هایی هم در دست اقدام است که هنوز به اتمام نرسیده است.
خدری گفت: احداث خطوط و رینگ در 4 شهرستان از دیگر پروژه های توسعه برقرسانی در سطح استان است که به پایداری شبکه کمک کرده و خواهد کرد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان اظهار کرد: مجموعه اقدامات انجام شده منجر به این شده که در سال جاری هیچ گونه خاموشی در بخش خانگی اعمال نکنیم.
این مقام صنعت برق استان در ادامه با اشاره به برنامه های پیش روی این شرکت جهت ارائه خدمات به مشترکین؛ گفت: چهار گروه اتفاقات در شهرستان های مذکور استقرار خواهد یافت که آموزش نیروهای انسانی این گروه ها انجام و به زودی این گروه ها مستقر خواهند شد؛ و این اقدام باعث رسیدگی زودتر به حوادث احتمالی و کاهش خاموشی های مشترکین خواهد شد.
بر اساس این گزارش؛ معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی شرکت توانیر؛ مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان؛ نماینده مردم مسجدسلیمان؛ لالی؛ اندیکا و هفتکل؛ روسای ادارات برق و مسئولان محلی چهار شهرستان در این بازدید و نشست برنامه ریزی موضوعات مرتبط با صنعت برق حضور داشتند.