شرکت توزیع نیروی برق استان خوزستان
شرکت توزیع نیروی برق استان خوزستان
سال1400 تولید، پشتیبانی ها و مانع‌زدایی ها
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان:
ارزیابی از شرکت های توزیع برق سطح کیفی خدمات را ارتقا می دهد
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان گفت: ارزیابی شرکت های توزیع برق، سطح کیفی خدمات را ارتقاء می دهد و باعث می شود تا شرکت های توزیع نیروی برق با بهره گیری از تجارب سایر شرکت ها، در راستای کاهش هزینه ها و ارتقای بهره وری، اقدامات موثری انجام دهند.

علی خدری در آیین آغازین ارزیابی نظارت عالیه حوزه بهره برداری و مهندسی که طی دو روز در خوزستان اجرا می شود، با اشاره به وضعیت آب و هوایی استان و همزمانی ارزیابی در شرایط گرد و خاک، اظهار کرد: انجام ارزیابی در این شرایط نشان از اهمیت آن برای توانیر دارد تا وضعیت شرکت ها را مورد رصد قرار دهد البته رده بندی و نمره ها و به طور کلی ارزیابی، منافع بسیار زیادی برای شرکت ها و سازمان ها دارد.

خدری با بیان این که یکی از جنبه های حیاتی مدیریت استراتژیک، بحث ارزیابی است، افزود: امید است بتوانیم از نوآوری ها و تجربیات همکاران سایر شرکت ها که از استان های اصفهان، فارس، مازندران، آذربایجان شرقی، اردبیل، بوشهر و خراسان رضوی،  حضور دارند، بهره لازم را ببریم و انتقال تجربیات و دانش انجام شود و البته نقاط ضعف و قوت سیستم شرکت خود را شناسایی؛ و در راستای کاهش هزینه ها و بهره وری، اقدامات لازم صورت گیرد.

 

وی با اشاره به ویژگی های خاص هر شرکت توزیع برق در کشور؛ گفت: خوزستان، ویژگی های مهم تری دارد که منحصر به این شرکت است، و یکی از این ویژگی ها، سطح ولتاژ 33 و 11 است که این خاص بودن شبکه توزیع مزایا و معایبی دارد اما معایب آن بیشتر است چرا که باید تجهیزات خاص خوزستان را از تامین کنندگان تهیه کنیم.

این مقام مسئول افزود: استان هایی همچون اصفهان وتبریز و فارس ممکن است مبادله ی تجهیزات داشته باشند اما ما به دلیل شرایط خاص خوزستان، نمی توانیم با این استان ها این مبادله را داشته باشیم و این موضوع باعث شده که هزینه های شبکه 33 کیلو ولت از هزینه های شبکه 20 کیلو ولت هم بالاتر باشد.

خدری به جنگ هشت ساله خوزستان و تاثیر آن بر شبکه توزیع برق اشاره کرد و با بیان این که 8 سال پس از جنگ هم از توسعه عقب افتاد، تصریح کرد: آن زمان خرمشهر اشغال؛ وآبادان در محاصره بود و شهرهای ما زیر بمباران موشکی بودند و توسعه در خوززستان متوقف بود.

 

رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان با تاکید بر این که این شرکت همچنان از شبکه های قدیمی استفاده می کند، به بهره برداری اولین شبکه کابلی شهری 11 کیلو ولت در سال 1331 در آبادان اشاره کرد و اضافه کرد: همچنین اولین نیروگاه برقابی جهان و خاورمیانه در سال 1287 به ظرفیت 250 کیلو وات در مسجدسلیمان، بهر برداری و پس از آن شبکه های برق احداث شد؛ این قدمت تاسیسات یعنی فرسودگی و عمر بالای تجهیزات .

خدری در بخش دیگر سخنان خود به افزایش دمای خوزستان در اواخر فروردین ماه 1404 تا 47 درجه پرداخت و تصریح کرد: این اتفاق در 50 سال اخیر بی سابقه بوده، ضمن این که شهرهای آبادان و شوش نیز در سال های گذشته جزو گرمترین شهرهای خاورمیانه و جهان شناخته شدند و می دانید که گرما چه تبعاتی روی شبکه برق و نیروی انسانی و عمر تجهیزات دارد.

 

وی افزود: به جز دمای بالا ، رطوبت بالا در خوزستان هم شرایط را بدتر می کند، منحنی رطوبت و دما گاهی در دمای 30 درجه ورطوبت 100 درصد، دمای احساسی 70 درجه را حس می کنیم و این باعث افزایش مصرف برق دمی شود و در چند ماه از سال رطوبت بالای 90 و حتی 100 درصد را هم داشتیم و این شبکه را آسیب می زند.

خدری همچنین به معضل ریزگردها و فلرهای گازی در سطح استان اشاره کرد و با بیان این که شاخص آلودگی شهرهای استان به 500 رسیده بود، تصریح کرد: این شرایط خاص خوزستان است که تاثیرات مخربی روی شبکه های برق و تاسیسات می گذارد.

 

این مقام ارشد صنعت برق استان اضافه کرد: به دلیل این شرایط اقلیمی، خوردگی و فرسودگی تاسیسات بسیار بالاست و مطمئنا اگر عمر یک کنتور در تبریز و مشهد 20 سال باشد در خوزستان بیش از 10 سال نخواهد بود زیرا هم رطوبت هم دمای بالا، هم آلایندگی صنعتی و هم مضل ریزگردها را داریم که باعث شده شبکه برق خوزستان فرسودگی بالایی داشته باشد.

خدری به گستردگی شبکه برق خوزستان نیز اشاره کرد و در یک مقایسه با شرکت توزیع تهران بزرگ که باری معادل خوزستان دارد، گفت: توزیع تهران بزرگ کل خدماتش را در یک هزار کیلومتر مربع و بدون هیچ روستایی ارائه می دهد اما شرکت توزیع خوزستان خدماتش را در پهنه 58 هزار کیلومتر مربع با 3 هزار و 500 روستای برق دار عرضه می کند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان همچنین به برق رسانی به مرزهای شلمچه و چذابه اشاره کرد و گفت: افتخار داریم خدمات رسان زوار ابا عبدالله در ایام اربعین هستیم و تامین برق مواکب، روشنایی معابر پارکینگ و بهینه سازی شبکه های برق در پایانه ها را انجام می دهیم.

خدری ادامه داد: به دلیل شرایط اقلیمی، سرانه مصرف استان 4 برابر سرانه مصرف کشور است، و این به این معناست که برای تامین برق مشترکان باید تامین تجهیزات و تاسیسات را 4 برابر بیشتر پیش بینی کنیم، همچنین تفاوت پیک بار زمستان و تابستان حدود 300 درصد است یعنی بیش از 4 برابر و این به دلیل بار سرمایشی است که در سطح استان داریم.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان در پایان گفت: مدیریت، سازماندهی، تعمیرات و حفظ پایداری شبکه از دغدغه های اصلی این شرکت است و با توجه به فرسودگی تجهیزات و شرایط بد آب و هوایی ، هنر این مجموعه بزرگ این است که با تعمیر و نگهداری به موقع تاسیسات و پیگیری موارد توسعه شبکه موود را حفظ کنیم.

حضور ارزیابان در خوزستان به معنای تبادل اطلاعات و دانش است

 
در ادامه این نشست، علیرضا کشانی سرپرست تیم ارزیابان شرکت توانیر نیز ضمن قدردانی از میزبانی شرکت توزیع خوزستان، گفت: تلاش ما این است که طی دو روز در دو واحد بهره برداری و مهندسی و مدیریت دارایی های فیزیکی، این ارزیابی انجام شود. 

کشانی افزود: بحث ارزیابی فرایندی است که طی دو روز و با همکاری مجموعه شرکت توزیع نیروی برق خوزستان انجام خواهد شد، و این ارزیابی در این شرایط خطیر صنعت برق، نشان دهنده ی اهمیت ارزیابی شرکت هاست.

سرپرست تیم ارزیابان شرکت توانیر در پایان؛ حضور ارزیابان باتجربه و خبره به عنوان ارزیاب در خوزستان را به معنای تبادل اطلاعات و دانش دانست و گفت: اینجا هستیم تا انعکاس دهنده فعالیت های ممتاز شرکت توزیع خوزستان باشیم.

 
تاریخ:
1404/02/17
تعداد بازدید:
148
منبع:
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به   شرکت توزیع نیروی برق خوزستان   می باشد.
Powered by DorsaPortal